reisexperts globe australia2day america2day phone envelop calendar printer list facebook2 twitter2
Oost Australië Sunshine Explorer

Oost Australië Sunshine Explorer

14 NACHTEN  
VANAF 975 €
Selfdrive tour

Australië is één van de meest gevarieerde en fascinerende landen ter wereld. Het grootste koraalrif ter wereld. Eindeloze wijngaarden en kosmolistische wereldsteden zoals Sydney en Brisbane. Australië is het vijfde grootste land ter wereld. Een continent op zich.

VRAAG MEER INFORMATIE

Travel Planner

U kan deze tour toevoegen aan uw persoonlijke reisplanner en een onvergetelijke reis plannen naar Australië

reis toevoegen aan uw reisplan

 

1 NACHT

Sydney - Blue Mountains

Sydney verlaat u via en zo gaat u verder over de Great Western Highway. Hier bereikt u Katoomba. Bij echo point heeft u een geweldig uitzicht op de zandsteenformaties die bekend staan als "three sisters". Dit is de hoofdattractie van de Blue Mountains.

1 NACHT

 

1 NACHT

Blue Mountains - Hunter Valley

De Blue Mountains zijn een gebergte in Nieuw-Zuid-Wales, Australië. De dichte eucalyptusbossen geven de lucht een blauwe gloed vandaar dat deze bergen "de Blauwe Bergen" heten. Hunter Valley het oudste wijngebied van New South Wales.

1 NACHT

 

1 NACHT

Hunter Valley - Coffs Harbour

Coffs Harbour, ook wel kortweg Coffs genoemd, is een kustplaatsje in het noorden van Nieuw-Zuid-Wales, Australië. Het is een populaire vakantiebestemming. Vanuit hier kan u Port Macquarie bezoeken en Nambucca Heads.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

O' Reilly's Rainforest Retreat.

Het nationaal park Lamington is gelegen in het zuidoosten van Queensland. Het park ligt ca. 100 km ten zuiden van Brisbane in het achterland van de Gold Coast en maakt deel uit van een bergachtig gebied dat bekendstaat als de MacPherson Ranges. O' Reilly's is een populaire familie wijngaard aan het park gelegen.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Brisbane

Brisbane is een stad in het oosten van Australië. Het is de hoofdstad van de deelstaat Queensland. De stad is gelegen aan de oostkust van Australië aan de Brisbane River, zo'n 20 kilometer verwijderd van Moreton Bay.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Hervey Bay - Fraser Island

Fraser Island is het grootste zandeiland ter wereld. Het ligt voor de Australische oostkust en hoort bij de staat Queensland. Het eiland is 122 km lang en 5 tot 25 km breed. Dit eiland bezoekt vanuit Hervey Bay.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Bundaberg

Bundaberg is een stad in de Australische deelstaat Queensland, zo'n 370 km ten noorden van Brisbane. De stad is gelegen aan de rivier de Burnett en ligt ongeveer tien kilometer van de kust af.

1 NACHT

 

1 NACHT

Rockhampton

Rockhampton Ligt 42 kms van Capricorn Coast en behoort tot één van de oudste steden van Queensland. De stad ligt aan de Fitzroy River en staat bekend als de vleeshoofdstad van Australië. Rockhampton ligt vlak bij de Steenbokskeerkring.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Airlie Beach

Airlie Beach is een dorp in Queensland, Australië. Airlie Beach is bekend vanwege het feit dat het hart van het Groot Barrièrerif is. Airlie Beach en de vlakbijgelegen Whitsundayeilanden beschikken over een tropisch klimaat en levensstijl.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Townsville

Townsville is een stad in Queensland, Australië, gelegen aan de noordoostelijk kust. De agglomeratie Townsville heeft ongeveer 165.500 inwoners. Daarmee is Townsville Australië's grootste stad boven de Steenbokskeerkring. Een juweeltje in de buurt is Magnetic Island.

1 NACHT

 

1 NACHT

Cairns

Cairns is de ideale uitvalsbasis om de Great Barrierreef te bezoeken opgenomen in World Heritage lijst opgenomen. Bezoek Kuranda met de Kuranda Scenic Railway en bezoek Daintree Rainforest.

1 NACHT

Reisduur

15 dagen - 14 nachten
vertrek dagelijks

Reissom

va €975,- p.p. (bij 2 personen)

Overnachten

Wij voorzien tijdens deze rondreis steeds middenklasse hotels op basis van een tweepersoonskamer enkel logies.

Vervoer

per wagenhuur vanaf 470 EURO per auto voor 15 dagen (categorie Compact 4 deurs, inclusief verzekeringen)

Inclusief

De vermelde tour is steeds het landarrengement en Roadbook op basis van een tweepersoonskamer. Prijzen worden steeds bij uw aanvraag aktueel nagekeken. Prijzen en plaatsen zijn steeds onder voorbehoud tot defintieve boeking. Boek tijdig uw droomreis naar Australië Hoe vroeger u boekt hoe beter de prijzen zijn.

Exclusief

internationale vlucht, autohuur 15 dagen dagen, maaltijden, entreegelden parken, benzine en parkeerkosten

Vliegtuigtickets

Wist u dat een fly&drive (vlucht + hotel + huurwagen) meestal veel goedkoper is als u dit op voorhand boekt bij uw australia2day specialist. Vraag naar advies !! Het spaart u immers veel geld uit.

volwassenen :
kinderen (2-11 jaar) :
baby's (< 2 jaar) :

Ik ontvang graag meer informatie

Verstuur dit formulier om een gepersonaliseerde prijsofferte te ontvangen. Onze reisspecialisten nemen graag persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken en de reis hierop af te stemmen. Daarom willen we je verzoeken om je telefoonnummer waarop je overdag te bereiken bent in te vullen.

volwassenen en   kinderen

Andere reizen die u misschien ook interesseren