reisexperts globe australia2day america2day phone envelop calendar printer list facebook2 twitter2
Hoogtepunten Southwest Australië

Hoogtepunten Southwest Australië

12 NACHTEN  
VANAF 1060 €
Selfdrive tour

Zuidwest Australië, een streek vol verrassingen. Vanaf Esperance volgt u de mooi kust met enorme Karribomen. Prachtige Schilderachtige landschappen en wijngaarden. U ontdekt het binnenland met Wave Rock. In Kalgoorlie ondekt u historische plaatsen en mijnen.

VRAAG MEER INFORMATIE

Travel Planner

U kan deze tour toevoegen aan uw persoonlijke reisplanner en een onvergetelijke reis plannen naar Australië

reis toevoegen aan uw reisplan

 

1 NACHT

Perth

Perth aan de West-Australische kust staat bekend 's werelds meest geïsoleerde stad te zijn. Wat velen niet weten is dat deze stad over een paar van de mooiste stranden beschikt. In het algemeen is het goed om te weten dat in de Australische zomerochtenden de stranden van Perth worden bezocht door een fris zeewindje, genaamd de Fremantle Doctor. Heb je er geen zin in te worden gezandstraald, kies dan je strand - en daarvan zijn er genoeg in deze omgeving - slim uit of bezoek pas het strand in de middag.

1 NACHT

 

1 NACHT

Wave Rock

Na uw vertrek uit Perth maakt u een eerste stop in York, een plaatsje in de vruchtbare Avon Valley. Door de grasvelden rijdt u verder naar de bekende "Wave Rock" De 100 m lange en 15 m hoge granieten rostwand in de vorm van een golf ligt in het plaatsje Hyden.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Kalgoorlie

Kalgoorlie is een stad in West-Australië en ligt ongeveer 600 kilometer ten oosten van de stad Perth. Het heeft een populatie van ongeveer 30.000 inwoners. Deze plaats die tijdens de goudkoorts is gesticht.

2 NACHTEN

 

2 NACHTEN

Esperance

Esperance is bekend onder de naam "Bay of Isles". Brede witte stranden met een prachtige kustlijn en vergezichten. Ook een excursie naar Cape Le Grand National park is de moeite waard.

2 NACHTEN

 

2 NACHTEN

Albany

Albany is een plaats in West-Australië. Albany telt ongeveer 25.000 inwoners, waarmee het de grootste plaats is binnen het bestuurlijk gebied City of Albany. Albany ligt op zo'n 400 kilometer ten zuidoosten van Perth. Hier ontdekt u het walvismuseum, Natural Bridge, The Gap.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Denmark Walpole

Vanuit het geliefde vakantieplaatsje Denmark volgt een aangename rit via de Knol Drive door een panoramalandschap. Bezoek aan Williams Bay National Park.. In de bekende "Valley of Giants" kunt u de reusachtige karribomen bekijken tijdens de Tree Top Walk.

1 NACHT

 

3 NACHTEN

Pemberton Margaret River

In Pemberton kunt u de Gloucester Tree (een reuze karriboom) beklimmen. Op het hoge uitzichtplatform meer dan 60 m hoog wordt u beloond met een schitterend uitzicht. Aan Margaret River kan u uitstekende wijngaarden bezoeken. Breng eveneens een bezoek aan Cape Naturliste en de kalksteengrotten.

3 NACHTEN

Reisduur

13 dagen - 12 nachten
vertrek dagelijks

Reissom

va €860,- p.p. (bij 2 personen)

Overnachten

Wij voorzien tijdens deze rondreis steeds middenklasse hotels op basis van een tweepersoonskamer enkel logies.

Vervoer

per wagenhuur vanaf 450 per auto voor 13 dagen (categorie Compact 4 deurs, inclusief verzekeringen)

Inclusief

De vermelde tour is steeds het landarrengement en Roadbook op basis van een tweepersoonskamer. Prijzen worden steeds bij uw aanvraag aktueel nagekeken. Prijzen en plaatsen zijn steeds onder voorbehoud tot defintieve boeking. Boek tijdig uw droomreis naar Australë.. Hoe vroeger u boekt hoe beter de prijzen zijn.

Exclusief

internationale vlucht, autohuur 13 dagen dagen, maaltijden, entreegelden parken, benzine en parkeerkosten

Vliegtuigtickets

Wist u dat een fly&drive (vlucht + hotel + huurwagen) meestal veel goedkoper is als u dit op voorhand boekt bij uw australia2day specialist. Vraag naar advies !! Het spaart u immers veel geld uit.

volwassenen :
kinderen (2-11 jaar) :
baby's (< 2 jaar) :

Ik ontvang graag meer informatie

Verstuur dit formulier om een gepersonaliseerde prijsofferte te ontvangen. Onze reisspecialisten nemen graag persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken en de reis hierop af te stemmen. Daarom willen we je verzoeken om je telefoonnummer waarop je overdag te bereiken bent in te vullen.

volwassenen en   kinderen

Andere reizen die u misschien ook interesseren